Skip to content

“Wilma denkt mee vanuit de persoonlijke motivatie van mensen en betrekt daarbij de bedrijfsmatige impact. Dit maakt haar coaching concreet en direct toe te passen. Het leidt tot bloei.”

Jacqueline Sluijsmans – Vreugdenhil

Supply Chain Manager

Om de samenwerking in mijn team van 10 mensen te verbeteren, ben opzoek gegaan naar ervaringsdeskundige, die zowel het zakelijke als het menselijke aspect kon aanpakken. Belangrijk hierbij was een coach met de capaciteit om te verbinden en iemand die snel het vertrouwen kon winnen. Die persoonlijke connectie is absoluut een kracht van Wilma. Zij durft zich kwetsbaar op te stellen, is oprecht geïnteresseerd en geeft aan dat je welkom bent. Ze is er echt voor jou waardoor je je gehoord voelt. Mensen naar de mond praten is niet haar ding, evenals oordelen. Ze houdt je een spiegel voor om zelf tot inzichten te komen. Als professional geeft ze de tools om het zelf te kunnen ontwikkelen, waardoor je als leidinggevende en als teamlid kan groeien.

Het eerste gedeelte van het coaching traject ging over gedag en persoonlijke motivatie. Nu gaan we door naar stap 2, naar de operatie. Dit vind ik echt onderscheidend in Wilma: Ze denkt mee vanuit de zachte kant, het persoonlijke, maar zeker ook de harde kant, de bedrijfsmatige invulling. Dit maakt dat alles snel toepasbaar wordt.