Skip to content

Realisatieverhalen

Hieronder lees je enkele quotes van klanten. Een impressie van hun ervaring met Bloesom Realisatie.
Nieuwsgierig naar meer? Klik op de quote en je leest de gehele klantervaring.

Dirk Jan Westerink - Ericsson

"Ik merk dat ik een vele betere samenwerking heb met mijn teamleiders. Ik heb ontdekt dat ik teveel met de operatie bezig was, in plaats van met de mensen."

Helwin Teunissen - De Nieuwe Staat

“Ik ervaar bij Wilma oprechte interesse en betrokkenheid, waarbij je hulp krijgt om je koers te bepalen en gestructureerd toe kan werken naar de volgende stap.”

Jacqueline Sluijsmans – Vreugdenhil

“Wilma denkt mee vanuit de persoonlijke motivatie van mensen en betrekt daarbij de bedrijfsmatige impact. Dit maakt haar coaching concreet en direct toe te passen. Het leidt tot bloei.”

Piet van der Jagt - MVRO

“Het feit dat we gestelde doelen hebben bereikt, komt mede omdat Wilma teleurstellingen weet te voorkomen. En ik heb geleerd hoe mijn rol als leider bijdraagt in de groei van de organisatie.”

Jan Fikkert - Meldon

“Wilma heeft ons inzicht in aspecten van huidige cultuur en gewenste cultuur gegeven en hoe te handelen om werkelijk te veranderen.”

Damien Camelot - Corbion NL

"Na twee maanden als nieuwe directeur binnen het management team te functioneren, zag ik dat als leider van het team, het belangrijk was opnieuw een team te worden."

Evenline Hoogenkamp - Aspen NL

"Het is mooi om te zien hoe Wilma de energie losmaakt in het team. Iedereen is na de sessies met Wilma vol enthousiasme, en dit komt zichtbaar ten goede aan het eindresultaat. "

Jan Akerboom - AIMC

"Verder groeien, hoe realiseren we dat? Na een presentatie van Wilma en haar boek te hebben gelezen, was ik ervan overtuigd dat dit degene was die we nodig hadden om ons te begeleiden bij de realisatie van de groeistrategie van het bedrijf waar ik destijds werkte."

Saskia van Dijke-Poot - Friesland Campina

“Ik heb Wilma leren kennen als een zeer betrokken en ambitieuze leider, die door een intensieve persoonlijke samenwerking met haar team in korte tijd een cultuurverandering in gang kan zetten, die zichtbaar heeft bijgedragen aan de resultaat van onze fabriek in Leerdam”