Skip to content

Wilma als persoon

Ik ben een dochter van hardwerkende nuchtere ouders, opgegroeid in Rotterdam en heb nu zelf een liefdevol gezin samen met Desiree. Jaren heb ik mezelf vanuit mijn hoofd op mijn carrière gestort als bedrijfskundige bij verschillende multinationals. Onder meer als Customer Operations Director bij Unilever. Ratio was leading en emotie was enkel een storende factor. Na mijn start als ondernemer in 2007 heb ik een nieuw pad als mens ingezet, mezelf in vele aspecten van het prachtige coach-vak geschoold. Nu weet ik wel beter. Elke keer bij aanvang van een nieuwe opdracht speelt de vraag: welke uitdagingen spelen hier voor de klant, en hoe draag ik vanuit mijn rol betekenisvol bij aan dat wat nodig is. Ik realiseer me daarbij dat ik naast mijn ervaring juist ook mijn persoonlijke bloei inzet waar het dient. Ambities waarmaken is mijn vak.

Visie als realisatiecoach en interim-manager

Hoe prettig is het wanneer de supply chain eindverantwoordelijke nauw betrokken is bij het maken van de commerciële strategie van jouw organisatie. Enerzijds om de belangrijkste haalbaarheidsvragen vooraf beantwoord te hebben en anderzijds om de uitvoering in de praktijk veilig te stellen. Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Met mijn jarenlange ervaring in operations en change management realiseer ik verbinding met alle betrokken medewerkers om het plan in de praktijk waar te maken. Let’s do it!

Lees hoe anderen mijn manier van coachen ervaren en wat het hen heeft gebracht. 

Boek “Verdraait ‘t werkt”

In mijn boek  ‘Verdraait ‘t werkt’ beschrijf ik de rationele kant van het realiseren, maar des te meer de zachte kant van het succesvol implementeren in de praktijk. Dit volgens de beproefde hoofd-hart-handen aanpak.

Bekijk hier de eerste paar pagina’s uit het boek.