Skip to content
“Het feit dat we gestelde doelen hebben bereikt, komt mede omdat Wilma teleurstellingen weet te voorkomen. En ik heb geleerd hoe mijn rol als leider bijdraagt in de groei van de organisatie.”

Piet van der Jagt – MVRO

Directeur

Met MVRO hebben we de afgelopen jaren enorme mooie stappen gezet. We zijn van een omzet van 15 miljoen naar 70 miljoen gegaan, binnen vijf jaar. Ik ben trots dat we dit als team hebben gepresteerd. En ik geniet er iedere keer van als ik zie dat de mensen in de organisatie zelfsturend zijn geworden, met in hun hart de visie van MVRO. Wilma heeft mij en het team geholpen om deze groei mogelijk te maken. Groei brengt immers verandering met zich mee. Voor mij was de vraag: hoe krijg je je mensen hierin mee? En wat vraagt dit van mijn rol binnen de organisatie? Hoe kan ik als leider groeien? Welke mensen passen het beste op welke plek?

Het feit dat de we gestelde doelen bereiken, komt mede doordat Wilma teleurstellingen weet te voorkomen. Wilma trapt soms bewust op de rem, om niet teveel op de muziek vooruit te lopen maar bij de organisatie te blijven. Hierdoor kan ik samen met het team op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. En zorgen we dat de mensen binnen MVRO betrokken blijven. Wilma heeft mij de afgelopen periode geleerd meer los te laten, om van sturend juist coachend te werken en enkel te helpen daar waar nodig. Het vertrouwen geven aan de mensen binnen MVRO is essentieel geweest hierin. Wilma heeft dit mede vorm gegeven door persoonlijke coaching van medewerkers en ieder in hun kracht te zetten.

Wilma heeft het team laten nadenken over hun kracht en met welke inhoud ze een toevoeging zijn voor het bedrijf.