Skip to content
“Ik ervaar bij Wilma oprechte interesse en betrokkenheid, waarbij je hulp krijgt om je koers te bepalen en gestructureerd toe kan werken naar de volgende stap.”

Helwin Teunissen – De Nieuwe Staat

Eigenaar

Als zelfstandig opperend vastgoedadviseur had ik de behoefte te sparren met een externe professional over de lange termijn visie van mijn bedrijf. Ik merkte dat ik in cirkeltjes bleef draaien. Wilma heeft me geleerd objectief te kijken naar de toekomst. Met haar frisse blik, haar sterk analytische vermogen en de spiegel die ze me heeft voorgehouden, kan ik nu concreet stappen maken. Zowel om de koers uit te zetten voor mijn bedrijf, en om persoonlijk te groeien. Ze heeft mij gericht advies gegeven, waardoor ik nu situaties herken en kan doorpakken en verbeteren.

Ik ervaar Wilma als een gedreven, zakelijk, totaal niet zweverig en iemand die echt hoort wat je zegt. Ze draait geen stappenplan af, maar je voelt oprechte betrokkenheid en interesse. Ze weet hierdoor de juiste tools aan te dragen om gestructureerd toe te werken naar de volgende stap.