Skip to content
“Na twee maanden als nieuwe directeur binnen het management team te functioneren, zag ik dat als leider van het team, het belangrijk was opnieuw een team te worden.”

Damien Camelot – Corbion

Algemeen Directeur

Na twee maanden als nieuwe directeur binnen het management team te functioneren, zag ik dat als leider van het team, het belangrijk was opnieuw een team te worden. Dat was voor mij de aanleiding om Wilma in te zetten als coach voor het managementteam en voor mezelf. We werken nu 1 jaar samen en hebben stappen gemaakt: Ieder management lid is zich meer bewust van zijn gedrag, wat dit doet met de ander of wat dit juist niet doet. Hoe je opbouwend met elkaar samenwerkt en hoe je ruimte krijgt om aan te geven wat je wilt of mist. Nu zetten we een volgende stap naar de onderliggende teams. Doel: Hoe in je eigen team werkelijk realiseren wat je op management niveau met elkaar afstemt.

Wilma coacht mij ook persoonlijk, waarin mijn manier van werken en doen mij inzicht geeft in hoe te verbeteren, en goed te blijven kijken naar de dynamiek binnen het team. Ik heb geleerd meer op gevoel te mogen managen in plaats van enkel op de inhoud. Je op een goede manier kwetsbaar durven opstellen, maakt dat de output van het team sterk verbeterd.