Skip to content
“Het is mooi om te zien hoe Wilma de energie losmaakt in het team. Iedereen is na de sessies met Wilma vol enthousiasme, en dit komt zichtbaar ten goede aan het eindresultaat.”

Evenline Hoogenkamp – Aspen NL

Algemeen directeur

AspenPharma is kort geleden verzelfstandigd. We zitten nu in de transitie van mulitnational denken naar ondernemen in je eigen bedrijf. Dit eist meer actie en resultaat gericht werken. Plannen maken kunnen we prima, maar doorstoten naar de uitvoering en doelen concreet maken is nu van essentieel belang. Om deze cultuuromslag te begeleiden werken we samen met Wilma. Zij helpt ons tot de noodzakelijke implementatie te komen, door met dezelfde inhoud en afgestemd doel voor ogen aan de slag te gaan.

Dit doen we door het krachtige FairFight principe dat Wilma bij ons heeft geïntroduceerd. Hiermee leg je issues constructief op tafel. Ik merk dat we hiermee sneller tot elkaar komen en iedereen zich vrijer voelt om zaken te bespreken. Zowel gebaseerd op gedrag als op resultaten. We challengen elkaar mee. We hoeven het woord ‘FairFight’ maar te noemen, en iedereen zit weer op hetzelfde niveau. Het trekt de discussie direct open. Dit vertaald zich in een verbeterde samenwerking. We worden steeds sterker in het implementeren en realiseren van de opgestelde plannen.

Het is mooi om te zien hoe Wilma de energie losmaakt in het team. Iedereen is na de sessies met Wilma vol enthousiasme, en dit komt zichtbaar ten goede aan het eindresultaat.