Skip to content
“Verder groeien, hoe realiseren we dat? Na een presentatie van Wilma en haar boek te hebben gelezen, was ik ervan overtuigd dat dit degene was die we nodig hadden om ons te begeleiden bij de realisatie van de groeistrategie van het bedrijf waar ik destijds werkte.”

Jan Akkerboom – AIMC

Consultant

Verder groeien, hoe realiseren we dat? Na een presentatie van Wilma en haar boek te hebben gelezen, was ik ervan overtuigd dat dit degene was die we nodig hadden om ons te begeleiden bij de realisatie van de groeistrategie van het bedrijf waar ik destijds werkte.
Begin with the end in mind, was de aanpak. En vanuit daar elke fase doordenken: wat en wie heb je op dat moment nodig en vooral welke ‘harten’ moet je winnen. Niet een plan opstellen en het vervolgens over de schutting gooien. Je moet weten hoe mensen hierin mee te krijgen, dit goed organiseren en er echt de tijd voor te nemen. Dit hielp ons om problemen in de loop van het project te voorkomen. Wilma gaf praktische handvatten om werkelijk die koerswijziging door te zetten. Ik gebruik deze aanpak nog dagelijks, om een heldere strategie te bepalen, het goed te definiëren en werkelijk te realiseren.

Haar energieke, positieve en inspirerende karakter spreekt mij enorm aan. Ze observeert, geeft feedback op een positieve en prettige manier, en is recht voor haar raap.